Керамик шавар ваар урлал Модератор Д.Манлай

By: Гэрэлчулуун П
Material type: TextTextLanguage: Mongolian УБ Шидэт өнгө 2013Edition: Анхны хэвлэлDescription: 32 хуудасDDC classification: 738
Contents:
Оршил Агуулга 1. Шавар ба түүнийг бэлтгэх арга зам 2. Шигшүүр бэлтгэх түүний ач холбогдол 3. Шавар хийх сав бэлтгэх, түүний онцлог 4. Шавар хэдийд бэлэн болох вэ? 5. Хавтанг яаж бэлтгэх юуг анхаарах 6. Шаврыг хэрхэн хэрэглэх, хатахаас яаж хамгаалах 7. Цутгуур хийх шаврыг яаж хадгалах, ямар саванд тохиромжтой вэ 8. Эх хэвийг хэрхэн бэлтгэх, боох арга зам 9. Цутгасан бүтээгдэхүүнийг хэрхэн салгах, цэвэрлэх, хатаах үйл ажиллагаа 10. 1-р шатаалт хэдийд хийгдэх, шатаах үйл явц, 11. 2-р шатаалт түүний ялгаа. Онцлог юуг анхаарах 12. Паалан түүний төрөл, бэлтгэх үйл ажиллагаа, хадгалалт 13. Паалангийн онцлог, анхаарах зүйл 14. Хүрдэнд ваар хийх, юуг анхаарах хатаах үйл ажиллагаа 15. Бэлэн бүтээгдэхүүн, үнэлгээг хийх арга зам, үйл ажиллагаа 16. Шавар ваар эдлэл хийхэд хэрэглэх зүйлс 17. Хөдөлмөр хамгаалал, аюулгүй ажиллагаа, эрүүл ахуйн шаардлага хангахад хэрэглэх зүйл 18. Шавар эдлэл шатаахад, аюулгүй техникийн талаар анхаарч мөрдөн ажиллах зөвлөмж 19. Төгсгөл 20. Зохиогчийн товч танилцуулга
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Item type Current location Call number Status Date due Barcode
Ном Ном Дүрслэх урлагийн сургууль
Үндсэн фонд
738 Г95 (Browse shelf) Available DUSM1289
Ном Ном Дүрслэх урлагийн сургууль
Үндсэн фонд
738 Г95 (Browse shelf) Available DUSM1290
Ном Ном Дүрслэх урлагийн сургууль
Үндсэн фонд
738 Г95 (Browse shelf) Available DUSM1291

Оршил Агуулга 1. Шавар ба түүнийг бэлтгэх арга зам 2. Шигшүүр бэлтгэх түүний ач холбогдол 3. Шавар хийх сав бэлтгэх, түүний онцлог 4. Шавар хэдийд бэлэн болох вэ? 5. Хавтанг яаж бэлтгэх юуг анхаарах 6. Шаврыг хэрхэн хэрэглэх, хатахаас яаж хамгаалах 7. Цутгуур хийх шаврыг яаж хадгалах, ямар саванд тохиромжтой вэ 8. Эх хэвийг хэрхэн бэлтгэх, боох арга зам 9. Цутгасан бүтээгдэхүүнийг хэрхэн салгах, цэвэрлэх, хатаах үйл ажиллагаа 10. 1-р шатаалт хэдийд хийгдэх, шатаах үйл явц, 11. 2-р шатаалт түүний ялгаа. Онцлог юуг анхаарах 12. Паалан түүний төрөл, бэлтгэх үйл ажиллагаа, хадгалалт 13. Паалангийн онцлог, анхаарах зүйл 14. Хүрдэнд ваар хийх, юуг анхаарах хатаах үйл ажиллагаа 15. Бэлэн бүтээгдэхүүн, үнэлгээг хийх арга зам, үйл ажиллагаа 16. Шавар ваар эдлэл хийхэд хэрэглэх зүйлс 17. Хөдөлмөр хамгаалал, аюулгүй ажиллагаа, эрүүл ахуйн шаардлага хангахад хэрэглэх зүйл 18. Шавар эдлэл шатаахад, аюулгүй техникийн талаар анхаарч мөрдөн ажиллах зөвлөмж 19. Төгсгөл 20. Зохиогчийн товч танилцуулга

There are no comments for this item.

to post a comment.

Click on an image to view it in the image viewer

Powered by Koha