000 -LEADER |
fixed length control field |
02341nam a22001937a 4500 |
003 - CONTROL NUMBER IDENTIFIER |
control field |
MN-UlUAC |
005 - DATE AND TIME OF LATEST TRANSACTION |
control field |
20220607130409.0 |
008 - FIXED-LENGTH DATA ELEMENTS--GENERAL INFORMATION |
fixed length control field |
220607b mp ||||| |||| 00| 0 mon d |
040 ## - CATALOGING SOURCE |
Transcribing agency |
MNUAC |
041 ## - LANGUAGE CODE |
Language code of text/sound track or separate title |
mon |
082 ## - DEWEY DECIMAL CLASSIFICATION NUMBER |
Edition number |
21 |
Classification number |
738 |
Item number |
Г95 |
100 ## - MAIN ENTRY--PERSONAL NAME |
Personal name |
Гэрэлчулуун П. |
245 ## - TITLE STATEMENT |
Title |
Керамик шавар ваар урлал |
Statement of responsibility, etc. |
Модератор Д.Манлай |
250 ## - EDITION STATEMENT |
Edition statement |
Анхны хэвлэл |
264 ## - PRODUCTION, PUBLICATION, DISTRIBUTION, MANUFACTURE, AND COPYRIGHT NOTICE |
Place of production, publication, distribution, manufacture |
УБ |
Name of producer, publisher, distributor, manufacturer |
Шидэт өнгө |
Date of production, publication, distribution, manufacture, or copyright notice |
2013 |
300 ## - PHYSICAL DESCRIPTION |
Extent |
32 хуудас |
505 ## - FORMATTED CONTENTS NOTE |
Title |
Оршил |
-- |
Агуулга |
-- |
1. Шавар ба түүнийг бэлтгэх арга зам |
-- |
2. Шигшүүр бэлтгэх түүний ач холбогдол |
-- |
3. Шавар хийх сав бэлтгэх, түүний онцлог |
-- |
4. Шавар хэдийд бэлэн болох вэ? |
-- |
5. Хавтанг яаж бэлтгэх юуг анхаарах |
-- |
6. Шаврыг хэрхэн хэрэглэх, хатахаас яаж хамгаалах |
-- |
7. Цутгуур хийх шаврыг яаж хадгалах, ямар саванд тохиромжтой вэ |
-- |
8. Эх хэвийг хэрхэн бэлтгэх, боох арга зам |
-- |
9. Цутгасан бүтээгдэхүүнийг хэрхэн салгах, цэвэрлэх, хатаах үйл ажиллагаа |
-- |
10. 1-р шатаалт хэдийд хийгдэх, шатаах үйл явц, |
-- |
11. 2-р шатаалт түүний ялгаа. Онцлог юуг анхаарах |
-- |
12. Паалан түүний төрөл, бэлтгэх үйл ажиллагаа, хадгалалт |
-- |
13. Паалангийн онцлог, анхаарах зүйл |
-- |
14. Хүрдэнд ваар хийх, юуг анхаарах хатаах үйл ажиллагаа |
-- |
15. Бэлэн бүтээгдэхүүн, үнэлгээг хийх арга зам, үйл ажиллагаа |
-- |
16. Шавар ваар эдлэл хийхэд хэрэглэх зүйлс |
-- |
17. Хөдөлмөр хамгаалал, аюулгүй ажиллагаа, эрүүл ахуйн шаардлага хангахад хэрэглэх зүйл |
-- |
18. Шавар эдлэл шатаахад, аюулгүй техникийн талаар анхаарч мөрдөн ажиллах зөвлөмж |
-- |
19. Төгсгөл |
-- |
20. Зохиогчийн товч танилцуулга |
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) |
Source of classification or shelving scheme |
|
Koha item type |
Ном |