000 | 02341nam a22001937a 4500 | ||
---|---|---|---|
999 |
_c24486 _d24486 |
||
003 | MN-UlUAC | ||
005 | 20220607130409.0 | ||
008 | 220607b mp ||||| |||| 00| 0 mon d | ||
040 | _cMNUAC | ||
041 | _amon | ||
082 |
_221 _a738 _bГ95 |
||
100 | _aГэрэлчулуун П. | ||
245 |
_aКерамик шавар ваар урлал _cМодератор Д.Манлай |
||
250 | _aАнхны хэвлэл | ||
264 |
_aУБ _bШидэт өнгө _c2013 |
||
300 | _a32 хуудас | ||
505 |
_tОршил _tАгуулга _t1. Шавар ба түүнийг бэлтгэх арга зам _t2. Шигшүүр бэлтгэх түүний ач холбогдол _t3. Шавар хийх сав бэлтгэх, түүний онцлог _t4. Шавар хэдийд бэлэн болох вэ? _t5. Хавтанг яаж бэлтгэх юуг анхаарах _t6. Шаврыг хэрхэн хэрэглэх, хатахаас яаж хамгаалах _t7. Цутгуур хийх шаврыг яаж хадгалах, ямар саванд тохиромжтой вэ _t8. Эх хэвийг хэрхэн бэлтгэх, боох арга зам _t9. Цутгасан бүтээгдэхүүнийг хэрхэн салгах, цэвэрлэх, хатаах үйл ажиллагаа _t10. 1-р шатаалт хэдийд хийгдэх, шатаах үйл явц, _t11. 2-р шатаалт түүний ялгаа. Онцлог юуг анхаарах _t12. Паалан түүний төрөл, бэлтгэх үйл ажиллагаа, хадгалалт _t13. Паалангийн онцлог, анхаарах зүйл _t14. Хүрдэнд ваар хийх, юуг анхаарах хатаах үйл ажиллагаа _t15. Бэлэн бүтээгдэхүүн, үнэлгээг хийх арга зам, үйл ажиллагаа _t16. Шавар ваар эдлэл хийхэд хэрэглэх зүйлс _t17. Хөдөлмөр хамгаалал, аюулгүй ажиллагаа, эрүүл ахуйн шаардлага хангахад хэрэглэх зүйл _t18. Шавар эдлэл шатаахад, аюулгүй техникийн талаар анхаарч мөрдөн ажиллах зөвлөмж _t19. Төгсгөл _t20. Зохиогчийн товч танилцуулга |
||
942 |
_2ddc _cBK |