000 02341nam a22001937a 4500
999 _c24486
_d24486
003 MN-UlUAC
005 20220607130409.0
008 220607b mp ||||| |||| 00| 0 mon d
040 _cMNUAC
041 _amon
082 _221
_a738
_bГ95
100 _aГэрэлчулуун П.
245 _aКерамик шавар ваар урлал
_cМодератор Д.Манлай
250 _aАнхны хэвлэл
264 _aУБ
_bШидэт өнгө
_c2013
300 _a32 хуудас
505 _tОршил
_tАгуулга
_t1. Шавар ба түүнийг бэлтгэх арга зам
_t2. Шигшүүр бэлтгэх түүний ач холбогдол
_t3. Шавар хийх сав бэлтгэх, түүний онцлог
_t4. Шавар хэдийд бэлэн болох вэ?
_t5. Хавтанг яаж бэлтгэх юуг анхаарах
_t6. Шаврыг хэрхэн хэрэглэх, хатахаас яаж хамгаалах
_t7. Цутгуур хийх шаврыг яаж хадгалах, ямар саванд тохиромжтой вэ
_t8. Эх хэвийг хэрхэн бэлтгэх, боох арга зам
_t9. Цутгасан бүтээгдэхүүнийг хэрхэн салгах, цэвэрлэх, хатаах үйл ажиллагаа
_t10. 1-р шатаалт хэдийд хийгдэх, шатаах үйл явц,
_t11. 2-р шатаалт түүний ялгаа. Онцлог юуг анхаарах
_t12. Паалан түүний төрөл, бэлтгэх үйл ажиллагаа, хадгалалт
_t13. Паалангийн онцлог, анхаарах зүйл
_t14. Хүрдэнд ваар хийх, юуг анхаарах хатаах үйл ажиллагаа
_t15. Бэлэн бүтээгдэхүүн, үнэлгээг хийх арга зам, үйл ажиллагаа
_t16. Шавар ваар эдлэл хийхэд хэрэглэх зүйлс
_t17. Хөдөлмөр хамгаалал, аюулгүй ажиллагаа, эрүүл ахуйн шаардлага хангахад хэрэглэх зүйл
_t18. Шавар эдлэл шатаахад, аюулгүй техникийн талаар анхаарч мөрдөн ажиллах зөвлөмж
_t19. Төгсгөл
_t20. Зохиогчийн товч танилцуулга
942 _2ddc
_cBK