TY - BOOK AU - Гэрэлчулуун П. TI - Керамик шавар ваар урлал U1 - 738 21 PY - 2013/// CY - УБ PB - Шидэт өнгө N1 - Оршил; Агуулга; 1. Шавар ба түүнийг бэлтгэх арга зам; 2. Шигшүүр бэлтгэх түүний ач холбогдол; 3. Шавар хийх сав бэлтгэх, түүний онцлог; 4. Шавар хэдийд бэлэн болох вэ?; 5. Хавтанг яаж бэлтгэх юуг анхаарах; 6. Шаврыг хэрхэн хэрэглэх, хатахаас яаж хамгаалах; 7. Цутгуур хийх шаврыг яаж хадгалах, ямар саванд тохиромжтой вэ; 8. Эх хэвийг хэрхэн бэлтгэх, боох арга зам; 9. Цутгасан бүтээгдэхүүнийг хэрхэн салгах, цэвэрлэх, хатаах үйл ажиллагаа; 10. 1-р шатаалт хэдийд хийгдэх, шатаах үйл явц,; 11. 2-р шатаалт түүний ялгаа. Онцлог юуг анхаарах; 12. Паалан түүний төрөл, бэлтгэх үйл ажиллагаа, хадгалалт; 13. Паалангийн онцлог, анхаарах зүйл; 14. Хүрдэнд ваар хийх, юуг анхаарах хатаах үйл ажиллагаа; 15. Бэлэн бүтээгдэхүүн, үнэлгээг хийх арга зам, үйл ажиллагаа; 16. Шавар ваар эдлэл хийхэд хэрэглэх зүйлс; 17. Хөдөлмөр хамгаалал, аюулгүй ажиллагаа, эрүүл ахуйн шаардлага хангахад хэрэглэх зүйл; 18. Шавар эдлэл шатаахад, аюулгүй техникийн талаар анхаарч мөрдөн ажиллах зөвлөмж; 19. Төгсгөл; 20. Зохиогчийн товч танилцуулга ER -