Хоол ба хэвшмэл төөрөгдлийн тайлал Наранчимэг, Цэдэндамбын ; Ерөнхий редактор: Б. Сувддулам ; Техник редактор: Э. Хоролгарав ; Хавтасны зургийг: М. Энхтуул ; Хэвлэлийн эх бэлтгэсэн: Г. Лхагвадорж
By: Наранчимэг, Цэдэндамбын [Зохиогч]
Contributor(s): Сувддулам Б [Ерөнхий редактор ]
| Хоролгарав Э [Техник редактор]
| Энхтуул М [Хавтасны зургийг]
| Лхагвадорж Г [Хэвлэлийн эх бэлтгэсэн]
Material type: 
Item type | Current location | Call number | Status | Date due | Barcode |
---|---|---|---|---|---|
![]() |
СУИС-ийн төв номын сан Нийтийн уншлагын танхим | 613.2 Н294 (Browse shelf) | Available | TUVM21908 | |
![]() |
СУИС-ийн төв номын сан Гэрээр ном олгох фонд | 613.2 Н294 (Browse shelf) | Available | TUVM21909 | |
![]() |
СУИС-ийн төв номын сан Гэрээр ном олгох фонд | 613.2 Н294 (Browse shelf) | Available | TUVM21910 |
Browsing СУИС-ийн төв номын сан Shelves , Shelving location: Нийтийн уншлагын танхим Close shelf browser
АГУУЛГА Оршил Ном зүй БҮЛЭГ 1: Би БҮЛЭГ 2: Эмээр биш хоолоор эрүүлжих тухай эрчимтэй ярих болсны учир юунд байна вэ? БҮЛЭГ 3: Өвчин хаанаас үүсдэг вэ? БҮЛЭГ 4: Урьдын юм ул болов буюу юу өөрчлөгдсөн бэ? БҮЛЭГ 5: Гурван дайсан: Гурил, сахар, ургамлын тос БҮЛЭГ 6: Сайн өөх тос БҮЛЭГ 7: Яаж эрүүл хүн болох вэ? БҮЛЭГ 8: Кето хооллох арга БҮЛЭГ 9: Кето хоолны эрүүл мэндэд үзүүлэх ач тус БҮЛЭГ 10: Карнивор буюу махаар хооллох арга БҮЛЭГ 11: Нойр, стресс, дасгал хөдөлгөөн БҮЛЭГ 12: Мацаг БҮЛЭГ 13: Хөгшрөлт, баяртай БҮЛЭГ 14: Эрүүл хоолны жор
There are no comments for this item.