Жулиа Эндэрс
Гэдэс Бидний биеийн хамгийн ''шоовдор эрхтний тухай хүүрнэхүй'' Гэдэс Жулиа Эндэрс ; Орчуулагч: Т. Ариунсанаа ; Редакторууд: Б. Ундрах, Н. Золжаргал, Б. Сувддулам, Г. Сугиррагчаа, Д. Очирмаа ; Эхийг бэлтгэсэн: Э. Энэрэл - Шинэчилсэн хэвлэл - 299 хуудастай 21.5 см
Гарчиг Өмнөх үг Өтгөн яаж гадагшилдаг вэ? Үүнийг яагаад асуух шаардлагатай гэж? Бид суултуур дээр зөв суудаг уу? Гэдэс рүү нэвтрэх үүдний өрөө Гэдэсний бүтэц ''Балгадаг-Залгидаг'' улаан хоолой Хажуу тийш далбийсан хүүдий: ходоод Энд тэндгүй хэсүүчлэх нарийн гэдэс Хэнд ч хэрэггүй мухар олгой, бондгор бүдүүн гэдэс Бид яг юу иддэг вэ? Харшил ба үл тэвчих эмгэгүүд Целиак өвчин, цавуулгыийн харшил Лактозын (сүүний хүчил) болон фруктозын (жимсний хүчил) харшил Баасны тухай хэдэн баримт 1. Сэтгэл татам гэдэс Бидний эрхтнүүд хоол хүнсийг хэрхэн тээвэрлэдэг вэ? Нүд Хамар Ам Багалзуур Улаан хоолой Ходоод Нарийн гэдэс Бүдүүн гэдэс Эсрэг урсгал Бөөлжих Бид яагаад бөөлждөг вэ, бөөлжихөөс яаж сэргийлэх вэ? Өтгөн хаталт Туулга Гурван хоногийн дүрэм Тархи гэдэс хоёр Гэдэс хэрхэн тархинд нөлөөлдөг вэ? Цочромтгой гэдэс, стресс, сэтгэл гутрал ''Би'' хаана эхэлдэг вэ? 2. Гэдэсний мэдрэлийн тогтолцоо Та бол экосистем Дархлаа тогтолцоо, бидний бактериуд Гэдэсний ан амьтдын хөгжил Насанд хүрсэн үеийн гэдэсний орчил Бактериудын маань ген Гурван төрлийн гэдэс Гэдэсний орчлын үүрэг Бактериуд биднийг хэрхэн таргалуулдаг байж болох вэ? Гурван онол Холестерин ба гэдэсний бактери Дайсны талынхан: Хортой бактери ба шимэгчид Зүсээ хувиргасан салмонелла Хеликобактери: Хүн төрөлхтний анхны "тэжээмэл амьтан" Токсоплазмоз: Айхыг мэдэхгүй муур хөлөглөгчид Өт Ариун цэвэр болон сайн бактериудын тухай өгүүлэхүйд Өдөр тутмын ариун цэвэр Антибиотик Пробиотик Пребиотик Нэмэлт бүлгийн тухай товчхон Гэдэснээс тархинд хүрэх замын тухай шинэ сонин Исгэлэн амтыг таашаах ухаалаг хүсэл Талархал Ном зүй 3. Микробын ертөнц
9789919518103
611.3 / Э629
Гэдэс Бидний биеийн хамгийн ''шоовдор эрхтний тухай хүүрнэхүй'' Гэдэс Жулиа Эндэрс ; Орчуулагч: Т. Ариунсанаа ; Редакторууд: Б. Ундрах, Н. Золжаргал, Б. Сувддулам, Г. Сугиррагчаа, Д. Очирмаа ; Эхийг бэлтгэсэн: Э. Энэрэл - Шинэчилсэн хэвлэл - 299 хуудастай 21.5 см
Гарчиг Өмнөх үг Өтгөн яаж гадагшилдаг вэ? Үүнийг яагаад асуух шаардлагатай гэж? Бид суултуур дээр зөв суудаг уу? Гэдэс рүү нэвтрэх үүдний өрөө Гэдэсний бүтэц ''Балгадаг-Залгидаг'' улаан хоолой Хажуу тийш далбийсан хүүдий: ходоод Энд тэндгүй хэсүүчлэх нарийн гэдэс Хэнд ч хэрэггүй мухар олгой, бондгор бүдүүн гэдэс Бид яг юу иддэг вэ? Харшил ба үл тэвчих эмгэгүүд Целиак өвчин, цавуулгыийн харшил Лактозын (сүүний хүчил) болон фруктозын (жимсний хүчил) харшил Баасны тухай хэдэн баримт 1. Сэтгэл татам гэдэс Бидний эрхтнүүд хоол хүнсийг хэрхэн тээвэрлэдэг вэ? Нүд Хамар Ам Багалзуур Улаан хоолой Ходоод Нарийн гэдэс Бүдүүн гэдэс Эсрэг урсгал Бөөлжих Бид яагаад бөөлждөг вэ, бөөлжихөөс яаж сэргийлэх вэ? Өтгөн хаталт Туулга Гурван хоногийн дүрэм Тархи гэдэс хоёр Гэдэс хэрхэн тархинд нөлөөлдөг вэ? Цочромтгой гэдэс, стресс, сэтгэл гутрал ''Би'' хаана эхэлдэг вэ? 2. Гэдэсний мэдрэлийн тогтолцоо Та бол экосистем Дархлаа тогтолцоо, бидний бактериуд Гэдэсний ан амьтдын хөгжил Насанд хүрсэн үеийн гэдэсний орчил Бактериудын маань ген Гурван төрлийн гэдэс Гэдэсний орчлын үүрэг Бактериуд биднийг хэрхэн таргалуулдаг байж болох вэ? Гурван онол Холестерин ба гэдэсний бактери Дайсны талынхан: Хортой бактери ба шимэгчид Зүсээ хувиргасан салмонелла Хеликобактери: Хүн төрөлхтний анхны "тэжээмэл амьтан" Токсоплазмоз: Айхыг мэдэхгүй муур хөлөглөгчид Өт Ариун цэвэр болон сайн бактериудын тухай өгүүлэхүйд Өдөр тутмын ариун цэвэр Антибиотик Пробиотик Пребиотик Нэмэлт бүлгийн тухай товчхон Гэдэснээс тархинд хүрэх замын тухай шинэ сонин Исгэлэн амтыг таашаах ухаалаг хүсэл Талархал Ном зүй 3. Микробын ертөнц
9789919518103
611.3 / Э629